“Healthy&FitStyle” със Златното Момиче в категория “Бикини фитнес“ – Йоана Жилкова

Днес в рубриката “Healthy&FitStyle” имам удоволствието да ви представя  специалния ми гост, Златното Момиче в категория “Бикини фитнес“ – Йоана Жилкова.

Йоана е бикини фитнес атлет с множество  отличия. Като модел и с актьорските си умения, тя има участия и роли в различни международни продукции. В личен план Йоана е майка  на две деца, щастливо омъжена за своята опора и мотивация в живота и настоящ личен инструктор.

За да разберете какво сподели фитнес моделът за успеха, мотивацията, здравословния начин на живот, пускайте видеото! В него ще чуете отговорите на тези въпроси:

Healthy&FitStyle with Yoana Zhilkova by Alex Djamalova
  1. Как би описала изминалия професионален път до момента, по-сладки или по-горчиви крачки преобладаваха по пътя на успеха ?
  • Коя беше най-силната мотивация, която те е крепяла и в кризисни моменти и имало ли е случай,  който те е навеждал на мисълта да се откажеш?
  • Кое за теб е по-трудната част в подготовката за състезание, тежките силови тренировки или стриктните хранителни режими?
  • Дай примерно дневно меню за храната, която консумираш по време на строг хранителен режим и менюто, което предпочиташ и хапваш, когато не се налага да спазваш дадена диета.
  • Какъв съвет би дала на дамите, които искат да изваят фигура и да поддържат здрав, слаб и нежен женски силует?
  • Според теб количеството или качеството на храната е от по-голямо значение при цел отслабване?
  • Какво е мнението ти за хранителните добавки? Много хора се питат дали е удачно да се прибягва към тях, при положение, че не се занимават професионално със спорт и фитнес. Давам пример с един от най-разпространените суплементи- суроватъчният протеин, как и кога би могъл да се включи в менюто на човек, който се стреми към пълноценен начин на живот без професионална насока?
  • Какво следва? Какви са плановете на Йоана Жилкова и какво да очакваме в близко бъдеще?

Какво представлява  рубриката „Heathy&FitStyle“?  Ще черпим знания, опит, мнения, лични съвети и мотивация в областта на здравето и спорта от успели и мотивиращи личности, като треньори, спортисти, състезатели, диетолози, инфлуенсъри….

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *