„Heathy&FitStyle“ с фитнес треньора Тони Стоилков

Представям ви видео рубриката „Heathy&FitStyle“ с първия ми специален блог-гост, фитнес  треньора Тони Стоилков, с който засягаме въпроси, свързани с тренировки, храна, здраве и споделени полезни съвети.

 Тони Стоилков е сертифициран за дейността си треньор от няколко международни академии. Занимава се с фитнес и кондиционни тренировки вече близо 10 години.

За да разберете отговорите на въпросите по-долу, пускайте видеото и черпете знания от опита на Тони Стоилков.

„Heathy&FitStyle“ с фитнес треньора Тони Стоилков

1.Какви са най-общо разликите между тренировъчните и хранителни програми при жените, които искат да изградят мускулна маса и да покачат килограми и при тези, които целят изваяна фигура и отслабване?

2. Все още много жени се притесняват от силовите тренировки  и смятат , че тренират ли с тежести, фигурата им ще стана груба и обемна. Според други пък само с кардио не се извайва тяло. Какво е твоето мнение по въпроса?

3. В зависимост от тренировката колко пъти в седмицата препоръчваш да се тренира,за да има ефект и да избегнем претоварване

4. Има ли определено време от денонощието, през което е най-добре да се спортува и през което тренировките са най-ефективни?

5. Как да разпознаем добрият хранителен режим? Какви компоненти включва той?

6. Какво е първото нещо, което правиш за здраво тяло още от сутринта, каква е твоята препоръка за пълноценен старт на деня?

7. Има ли продукти, които избягваш да консумираш? Давам конкретен пример с млечните продукти, тъй като в последните години доста се изговори по темата и все повече аргументи излизат относно вредите и щетите за човешкия организъм. Според теб къде е истината, повече ползи или повече вреди може да ни донесе приема на мляко и млечни продукти?

8. Колко пъти на ден се храниш, спазваш ли часови зони, определено време на хранене преди лягане и каква е твоята препоръка относно хранителните навици към дамите, които имат за цел отслабване ?

Какво представлява  рубриката „Heathy&FitStyle“?  Ще черпим знания, опит, мнения, лични съвети и мотивация в областта на здравето и спорта от успели и мотивиращи личности, като треньори, спортисти, състезатели, диетолози, инфлуенсъри….

А каква ще е изненадата? Всеки месец ще имам специален блог-гост, който ще споделя своите гледни точки по дадени въпроси под формата на видео интервю

Следете за следващия гост и не пропускайте да видите какво ще сподели той!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *