Band Butt Workout! Да „жегнем“ бързо глутеуса 😉

Има ли жена, която не мечтае за оформено дупе и стегнати крака? Тези красиви женски части на тялото, които така умело влияят на нашата суета и самочувствие са често провокатор за търсене на идеалната фигура.

Предполагам всеки един от вас, е попадал на женски разговори, в които основна тема са оплаквания и тревоги, относно неприятния целулит и наддаване на излишни килограми точна в тази така желана за перфектност зона.

Ами генетично слабите момичета или тези, които в устрема си да бъдат много слаби, поддържайки „кльощавия“ си вид с гладуване, в един момент губят всякаква форма, извивка и женственост! 

Момичета, без значение дали сте склонни към напълняване и качване на повече килограми или трудно изграждате мускулна маса и обем, винаги има начин да достигнете до вашето си перфектно дупе. Може да е по-апетитно и голямо или по-малко и прибрано, но когато е тренирано и оформено, то винаги е секси!

Има ли желание и постоянство, има и начин 😉

В тази тренировка съм включила 6 упражнения за стегнато и оформено дупе.

 Ще натоварим глутеуса като изпълним всяко едно упражнение по 3 серии от 20 повторения.

Необходими са ни само ластик и постелка!

BAND BUTT WORKOUT

При тези упражнения най-важна е концентрацията върху изпълнението и средоточаването върху натоварването на дадената мускулна група. Koгaтo фoĸycиpaтe внимaниeтo cи въpxy дaдeното упражнение и съcpeдoтoчитe eнepгиятa върху точката на натоварване,  щe постигнете желания ефект и много по – голямо съкращение на определената мускулна група, отколкото при загуба на инерция и концентрация при изпълнение на упражнението

Да започваме с тренировката, която включва следните упражнения:

  • Клек с ластик над коленете
  • Глутеус мост с разгъване на краката в горна позиция
  • Пеперуда от лег с ластик
  • Магарешки ритник с редуване на краката
  • Задна Бедрена екстензия  от колянна опора със сгъване
  • Пеперуда от клек с ластик

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *