Коя съм аз – Алекс Джамалова

Алекс Джамалова
Алекс Джамалова

„Добрият баланс между спорт, храна, релакс и суета е огледало на  здраве, красота и духовна свобода.“

Healthy&Fit

 Любител на всякакъв тип динамични спортни активности и привърженик на  здравословния начин на живот. Комуникативна и харизматична, обичам да споделям и заразявам околните със своите интереси и страсти към здравето и красотата.

Състезателният си дух, суета и мотивация за добро здраве, физика, грация, красота и самоувереност неспирно ме подтикват да черпя с пълни шепи от спорта. В тази насока преди година реших да изкарам курс по метода TABATA и HIIT, за да усъвършенствам в детайли своята страст към динамичните тренировки.

Преди няколко години, не дълго след бременността и възвръщането на фит формата си, започнах да получавам запитвания от различни хора в социалните мрежи, интересуващи се от начинът ми на живот, от това дали спазвам хранителни режими, кога и как тренирам… Е, дойде момента да споделяме и експериментираме заедно 😉

 Food&Delicious

Освен с тренировките си обичам да експериментирам и в кухнята. В устрема си да предам и на моята дъщеря тази страст, навици и култура на хранене, с времето започнах да изпробвам и измислям различни рецепти, които са по-добрата алтернатива на основни блюда и сладкиши. Обичам да разучавам различни гледни точки за здраве и храна, да сравнявам и анализирам нови и разнообразни методи, навици, трикове и идеи.

Food&Delicious
Food&Delicious

 Beauty&Useful

 Голям ценител на красотата съм! Красивите пейзажи, места, деца, жени, мъже, блюда… винаги са ме впечатлявали. Преди години, макар и за кратко време да съм била в модните среди, съдбата е имала план да ме обвърже и да запази отпечатъци от тази сфера на красотата в сърцето ми, запознавайки ме с настоящия ми съпруг Радой Джамалов –  бивш модел и носител на титлата Мистър България 2000г. И не само, по стъпките на баща си, тази година нашата 6-годишна дъщеря бе коронясана с титлата Мини Мис България 2020.

 Beauty&Useful

Style&Relax

Коя жена не обича да пътешества и да зарежда духа си от нови и нови места, да се запознава с нови и нови неща? Да споделя прекрасни преживявания и емоции с близки хора в добра среда, да се наслаждава на малките неща с чаша вино в ръка, да поглези сетива с добра музика, красива обстановка, вкусни блюда, а защо не и със спа нещичка. Ами морето, планините в прекрасната ни страна, ами невероятните места по света…?

 Каква е целта на блога?

  •  Да отпечатваме със снимки и думи приятни емоции и неповторими моменти.
  •  Да споделяме полезни женски трикове ( и не само женски), съвети за красота, здраве и фит форма.
  •  Да разменяме вкусни и разнообразни рецепти.

 А защо не и да тренираме заедно?