Вземете 7 дни безплатен достъп до най-голямата платформа за фитнес и йога в България MiaFit

Супер щастлива съм, че съм част от екипа на инструкторите, на най-голямото приложение за фитнес и йога в България – МiaFit.

MiaFit вече е факт, а всички дами могат да се възползват от седем дневен безплатен достъп до моите тренировките по метода ХИЙТ и ТАБАТА, на следния линк: https://www.miafit.bg/?via=aleksandra.

В моите колекции от тренировки ще откриете разнообразие и физическа активност по метод, чрез който не просто ще губите калории и ще извайвате красива фигура, а и ще тласнете метаболизма на по-бързи обороти!

Отделете 10 минути и пробвайте част от една от моите тренировки по метода Табата 😉

Ако ви хареса тази тренировка елате в Миа и тренирайте с мен и останалите момичета: https://www.miafit.bg/?via=aleksandra.

MiaFit е изцяло на български език, предлага много и разнообразни тренировки – от медитация до интензивни кардио тренировки, като всяка колекция отговаря на индивидуалните нужди на трениращите, в зависимост от това как се чувстват през всеки един ден. Упражненията са изцяло създадени от жени за жени.

Мисията на MiaFit е да мотивира всяка една жена да се чувства комфортно в кожата си и да печели време с бързи и ефективни тренировки от вкъщи.

😉🤘🏻Събскрайбвайте се към YouTube канала и се възползвайте от 7-Дни БЕЗПЛАТЕН достъп до приложението!https://youtu.be/7CFll_PL_Ls

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *